Het vinden van passend werk loopbaanbegeleiding

Je kan de weg kwijt raken in banenland. Soms overkomen je dingen en ga je een kant op die je van tevoren nooit voor jezelf bedacht zou hebben. Je krijgt kansen om hogerop te komen of aanbiedingen die financieel zo aantrekkelijk zijn dat je voor het geld of het aanzien kiest. Heel menselijk en voor sommige mensen is dit tevens de ideale manier om zich te verhouden tot werk. Maar er zijn ook veel mensen die meer op zoek zijn naar intrinsieke voldoening. Mensen die op zoek zijn naar werk waar ze veel uit kunnen halen en dan bedoel ik niet per se geld. Ik doel dan meer op voldoening en plezier. Maar hoe kom je er dan achter wat goed bij jou past? Daar hebben we gelukkig loopbaanbegeleiding voor.

Wat is loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding ben je gedurende een bepaalde tijd op zoek naar vragen die draaien om jou. Je kan namelijk geen werk vinden dat bij jou past zonder jezelf door en door te kennen. Je leert niet alleen je kwaliteiten en vaardigheden te benoemen maar net zo goed krijg je zicht op zaken die voor jou altijd verborgen zouden blijven ware het niet dat je daar nu op gewezen wordt. Met loopbaanbegeleiding krijg je materiaal in handen waarmee jij je ideale baan weet te vinden. Wie wil dat nou niet?

Op zoek naar je kern met jouw coach

Ben jij op zoek naar je innerlijke vuur en wil je van daaruit je beslissingen en je plan maken? Wil jij vanuit je wezenlijke zelf op zoek gaan naar werk dat bij je past? Neem dan vooral contact op met Kompaszie. Ze willen je daar graag bij helpen. Ze vinden het een uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar je unieke identiteit. Ze geven loopbaanbegeleiding op een manier die past bij mensen die het zinvol en leuk vinden om te graven in zichzelf. Mensen die gaan voor hun wezenlijke ‘ik’.

Lees ook: Schakel een schilder in Hengelo die zich gespecialiseerd heeft!