Wat kost een glazen schuifdeur voor mijn veranda?

glazen schuifdeur glas

Toepassing van glas zal voortdurend blijven bestaan. Het is dan niet zo gek dat in heel wat woningen personen graag glas gaan toepassen. Het voordeel met glas is natuurlijk ook nog eens dat men er door kunt zien.

U stelt mogelijk de vraag of een glazen schuifdeur geschikt is voor de situatie bij uw verblijf? Er bestaan maar weinig vereisten voor het installeren van een glazen schuifwand! Bezit u een uitbouw of terrasoverkapping? Dan is een glazen schuifpui zetten altijd mogelijk! We hebben namelijk enkel een bestaand geraamte benodigd. In dit geval de onderkant van uw dak, de palen van de overkapping of wand links en rechts. De vloer bestaat altijd uit zand of klinkers. Bij een ondergrond van aarde gebruiken we een metalen funderingskoker om de stevigheid te kunnen waarborgen. Bestaat de onderlaag uit waterpas gelegde sierbestrating of betonnen fundament? Dan is het mogelijk de geleideprofiel hier rechtstreeks op gemonteerd worden zonder extra aanpassingen!

Glazen schuifwand met heel wat mogelijkheden

Een veranda glazen schuifwand is een soort “minihuis” van glas waar u absoluut van zult genieten. Het grote voordeel van een glazen schuifwand voor veranda of voor de glazen pui met schuifdeur is uiteraard dat het doorschijnend is en dat je prettig naar buiten kunt kijken. In een glazen veranda zit je relax en onder de goede condities te genieten van de tuin. Verder in het voorjaar en de winter kan u volop plezier hebben van uw achtertuin, dus het hele jaar optimaal woonplezier! Het voordeel van schuifpui glas is ook nog eens dat het zeer vlot hygiënisch te houden is. Glas laat erg weinig geluid door, daar door kom je helemaal tot rust na een dag ingespannen arbeiden door de glazen schuifdeur. Een glazen veranda vergroot uw woonhuis met een additionele kamer die bijzondere speelruimte biedt. De lichtval in een glazen veranda zal u zeker bevallen, er gaat een andere wereld voor u open.

Buitenshuis komt naderbij met een glazen schuifwand

Door een glazen schuifdeur te plaatsen bij uw woning of veranda krijgt u enorm veel nieuwe kansen. In de winter trekt u zich misschien wat meer terug naar binnen en ziet u de achtertuin waarschijnlijk niet eens. In feite is dit jammerlijk want de achtertuin heeft juist in de wintertijd ook heel wat te bieden. Dankzij een glazen schuifdeur kunt u het complete jaar door genieten van de tuin en u zult versteld staan hoe aantrekkelijk uw tuin is in de winter. Sommige struiken en planten laten zichzelf in deze cyclus van een hele nieuwe kant zien, u weet bijna niet wat u ziet. Alsook de lichtval in uw woonhuis of onder uw veranda is totaal anders. Het toegevoegde licht zal je in de donkere periodes levenslustig en gezellig maken. Wanneer u kids heeft dan is een glazen schuifwand perfect, u kunt ze nu perfect in de gaten houden. Een kat of ander dier kunt u b.v. ook goed in de gaten houden vanachter het glas.

Maak een nieuwe woonkamer van uw veranda

Door het aanleggen van glazen schuifdeur glas of te investeren in serre glas voor de overkapping lijkt het weliswaar alsof u een andere woning heeft. Door wat aantrekkelijk meubilair aan te schaffen kun je op een hele simpele wijze een nieuwe kamer in uw woning inrichten waar het prima leven is. Jaarrond beschikken over van een schuifpui van glas komt nu weliswaar zeer dichtbij en het kost bijna geen inspanning. Door speciale sfeerverlichting toe te passen in uw nieuwe uitbouw wordt deze ook totaal anders en verrassend.

In luxe genieten vanwege glas schuifpui

Een weelde gevoel, dat is wat een glazen schuifdeur of glazen uitbouw op zal roepen. Hiermee krijgt u verblijf als geheel veel meer uitstraling en het zal de overwaarde doen stijgen. U woont voor uw idee na deze wijziging weer in een volledig ander verblijf, dit geeft daadkracht en laat u weer hoogst genieten van uw bijzondere woning. dankzij de uiterst lange houdbaarheid van glas is dit ook nog eens een fantastische investering. Kiezen voor glas biedt buitengewoon veel mogelijkheden om het leven thuis  leuker te maken. Op zondag heerlijk met elkander ontbijten terwijl je kunt kijken naar die fantastisch wintertuin. Geef uzelf die mooie aankoop, een glazen schuifwand zal u absoluut bevallen!

Prijs vanaf €249 compleet